rscholte.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  SEO
   

   
  Bijdrage leveren?
  Reageer en ik zet
  hem erbij!
   
  Kijk ook op:

   
  UPC deel 2
  Zo, na mijn telefoontje van vanmorgen met UPC word ik teruggebeld met de mededeling dat er GEEN sprake is van een overeenkomst en ik dus nergens aan vast zit maar de verzending kan niet meer worden tegengehouden.
   
  Omdat volgens UPC het pakket wordt geactiveerd zodra ik teken voor ontvangst of als de buren het pakket aanpakken wil ik dat niet. Het pakket moet gewoon uit de verzending worden gehaald maar UPC blijft volhouden dat dat niet kan.
  Een leidinggevende kan ik niet aan de lijn krijgen, ook wil men mij niet doorverbinden met de afdeling klantenservice, wat natuurlijk wel heel erg raar is.
   
  Opeens krijg ik een 'senior' aan de lijn, senior van wat is mij niet duidelijk geworden maar hij probeert me hetzelfde verhaaltje te verkopen. Ze beloven in de gaten te houden dat het pakket niet wordt omgezet, maar ik wil dus de garantie dat er niets wordt omgezet, niet de belofte dat ze het in de gaten houden.
   
  Er wordt toegegeven dat er fouten zijn gemaakt en dat er geen overeenkomst is, maar toch wordt het pakket toegezonden. Raar toch. UPC was de naam, past u op!
   
  En oh ja, de namen van de mensen bij UPC heb ik genoteerd en volgens de senior zijn beide gesprekken opgenomen, iets wat dus ook niet mag zonder de beller daarvan vooraf in te lichten.
   
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl