rscholte.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  SEO
   

   
  Bijdrage leveren?
  Reageer en ik zet
  hem erbij!
   
  Kijk ook op:

   
  Femke Halsema, wat doe die eigenlijk?
  Pardoes popte er bij mij een vraag op. Wat vreet mevrouw Halsema tegenwoordig eigenlijk uit?
   
  Zo plots is het niet hoor, ik volgde gisteren wat discussies over de aanslagen in Noorwegen, ik houd me daar afzijdig van want alles lijkt al gezegd en ieder woord is er feitelijk een teveel. Maar Femke Halsema deed een behoorlijke duit in het zakje totdat ze iets teveel van repliek werd gediend.
  Ze maakte wat onhandige opmerkingen en kon daar ondanks de pogingen die zij deed niet meer omheen zeilen. Iets wat haar in de kamer altijd goed afging, maar daar droeg zij dan ook collectieve verantwoordelijkheid, gedeelde smart dus.

  Ze besloot met: "voorlopig Twitter ik niet meer!" Op het pikkie getrapt is niet helemaal op zijn plaats maar de strekking is duidelijk. Een van haar Twitterende maatjes is Bas Paternotte, journalist voor HP/ De Tijd en rondstrooier van wat andere journalistieke producten. Hij verklaarde zich solidair met haar.
  Hij zou pas weer gaan Twitteren als Femke 'back on track' zou zijn. Nou, dat duurde precies één maaltijd want het dreigement (ik dacht meer aan een mooie belofte) bleek loos te zijn. En ook daarmee was Bas het natuurlijk razendsnel eens.
   
  Prima hoor, echt geweldig. Maar wat vreet mevrouw Halsema eigenlijk zo de gehele dag uit nadat zij de kamer verliet? Alom zal bekend zijn dat zij GroenLinks van tien naar tien zetels hielp in evenzovele jaren en dat zij er persoonlijk verantwoordelijk voor was dat regeringsdeelname nooit realiteit is geworden, terwijl dat voor het grijpen lag.

  Bekijk de TL van Femke op Twitter eens, die heeft echt een zee van tijd. Mooi land toch, Nederland.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl