rscholte.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  SEO
   

   
  Bijdrage leveren?
  Reageer en ik zet
  hem erbij!
   
  Kijk ook op:

   
  Anti-semiet. Ik?
  Huhh, word ik even beschuldigd van antisemitisme door een forum voor leraren die lesgeven in verdraagzaamheid en begrip voor de Joodse zaak. 

  De Dokwerker anti-semitisch?

  Op 12 juni werd ik door deze site: http://www.platformeducatiewo2.nl/ beschuldigd van anti-semitisme, men spreekt, zegt men, namens het CIDI. Op de site werd melding gemaakt van hun veronderstelling. Ik ben vooraf niet ingelicht en als u mijn site leest zult u ook zelf wel tot de conclusie komen dat ik verre van anti-semitisch ben.

  Dat een docentensite zich zo ongenuanceerd uitlaat over mijn website is een megagrote gotspe temeer ik juist strijd tegen de ontkenning van de holocaust. Of een overijverige webredacteur is hier zijn boekje te buiten gegaan of het CIDI en het docentenplatform houden er een wel zeer eigen kijk op na van wat dialoog en wederhoor is.

  Al zou er iets staan waaraan men zich stoort, dan nog is het onbedoeld en nagel je niet zomaar gelijk iemand aan de schandpaal. Op de site van het CIDI staat bovenaan 'dialoog', ik roep de dames en heren van het platform en het CIDI op hier een passende invulling aan te geven.

  Aan deze zin stoorde men zich: 'als weerlozen en dus gedwee de gaskamers in', en deze: 'Joden zijn vindingrijk, ze weten altijd hun geld te verdienen'. Afgezien dat ik geen kwaad zie in deze opmerkingen zijn ze door de klager ook uit hun verband gehaald.
  Men besluit met: "Het zal vast niet de bedoeling zijn maar dat is beledigend over Joden, vr verzoek dit weg te halen namens CIDI".

  Het CIDI heb ik inmiddels aangeschreven.

  Van het platform verwacht ik rectificatie en excuses! 
   
  Het gaat om deze site: www.dedokwerker.nl

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl