rscholte.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  SEO
   

   
  Bijdrage leveren?
  Reageer en ik zet
  hem erbij!
   
  Kijk ook op:

   
  Welten slaat door en om zich heen
  Wat roept die Welten nu weer? "Als er een boerkaverbod komt ga ik dat niet naleven", hij (u weet wel, die omhoog gevallen provinciaal die een apenpakkie aan mocht trekken omdat Amsterdam een politiebaas zocht die vooral niet teveel zou tegenstribbelen) zegt "niet altijd een verlengstuk te kunnen zijn van de politiek".
   
  He?
   
  Laat ik nu denken dat beleid in Den Haag gemaakt wordt en door de wetsdienaars (!) dient te worden uitgevoerd. Mis. Maar laten we die lijn eens doortrekken, ik heb eigenlijk niet zo'n zin meer om BTW te betalen over de energieheffing op mijn Nuon rekening. En belasting betalen, nee, daar heb ik het eigenlijk ook wel mee gehad.
  Stoppen we ook maar gelijk mee dan, zo makkelijk is dat volgens onze blauwe oppersmurf.
   
  Capo Welten denkt dat hij wat te melden heeft. Ik denk dat hij maar eens moet uitleggen waarom er viespeukjes rondlopen op kinderdagverblijven waar al jaren meldingen over zijn dat er iets niet in de haak is.
  En dichter bij huis beste mijnheer Welten, wanneer hoor ik eens iets over de daders van aanranding van mijn dochter en nichtje door twee..., nou ja, u kunt het wel raden he? Ach gut, dat is u niet bekend? Klopt ook wel. Geen aangifte van geweest. Vreemd he?

  Hoepel lekker op naar Groningen man en neem het halve korps mee want dat zijn Weltenklonen (op zijn plat Amsterdams: bange poepers.)
  I rest my case.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl